Betaalmethoden

Wij hebben veiligheid en betrouwbaarheid van het bestel- en betaalproces hoog in het vaandel staan. Je kan er dus vanuit gaan dat alle betalingen veilig en betrouwbaar door ons verwerkt zullen worden. 
U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:
  • iDEAL
  • Bank/Giro overboeking
  • Op rekening
  • Betalen bij afhalen

iDEAL

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde betaalomgeving. Ruim 80% van de Nederlandse internet betalingen worden gedaan met iDEAL.

Bank/Giro overschrijving
Bij een bank/giro overschrijving maak je het totaalbedrag zelf over naar onze rekening. Je  ontvangt na het plaatsen van je bestelling direct een bevestiging per e-mail met het ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Gebruik bij betaling altijd het ordernummer, zodat wij de betaling snel kunnen verwerken. Let op: uw bestelling kan ook na uw betaling, 2 werkdagen vertraging oplopen! Wij adviseren daarom om zovaak mogelijk via iDeal te betalen.

Op rekening
U kunt ook op rekening bij ons betalen. Wij leveren de goederen, en u betaald binnen 14 dagen na ontvangst. Voor nieuwe klanten geldt een kredietlemiet van €500,- excl. BTW. Bent u al klant bij JAKO Bouwmachines, of een van onze JAKO CENTERS? Neem dan contact op met 024-3581410.

Betalen bij afhalen
Wanneer u kiest om bij ons af te halen, kunt u in een van onze winkels afrekenen. Dat kan contant, per pin, en creditcard.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x